Contacteer ons

Contact Persoon : Shelly Xu

Telefoonnummer : 86 13316012003

WhatsApp : +13316012003

Free call
Winson Automation Equipment (Huizhou) Co., Ltd.

Van Winson Automation Equipment (Huizhou) Co., Ltd.

 

Wereldwijd, Creatieve Efficiency,

 

Co. van Sunwaysmt, Ltd

 

Klant eerst, Integriteit, Groepswerk, Toewijding

Winson Automation Equipment (Huizhou) Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken: Aantal werknemers: 100~500
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 1996
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

WEC SMT wordt gevestigd in Huizhou, Guangdong, China, en in 1996 gevestigd. Hang altijd de kwaliteit, de dienst als één, WEC-filosofie: aan Wereldwijd, Creatieve Efficiency.

De nadruk op SMT het perifere materiaal, het onderzoek en de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst aangezien één wij een volledige reeks van het systeem heeft van de productkwaliteit, op basis van de stevige stichting voor ontwikkeling leidden ook tot een nieuw gebied van specialisatie, aangepaste oplossingen voor klanten, kan een gehele lijn van oplossingen verstrekken.

 

Het Handelscentrum van Sunwaysmt wordt gevestigd in Baoan, Shenzhen, en is het grootste handelscentrum in de SMT-industrie. Het Handelscentrum van Sunwaysmt werd gevestigd in 2006, is een intelligente verwerkende de oplossingenleverancier die van PCBA zich in het ontwikkelen van oplossingen voor klanten specialiseren.

Hulp op lange termijn in de intelligente industriële bevordering van PCBA, one-stop apparatendiensten, hoge veiligheidsvoorzieningdelen, nadruk bij de industriële bevordering.

 

Het verstrekken van aangepaste apparatenoplossingen;

Het verlenen van one-stop apparatendiensten;

Het verstrekken waarborgde hoogst apparatenvervangstukken;

 

WEC, van Bedrijfs sunway hoofdwerkingsgebied: Het perifere materiaal van SMT, halfgeleider, SMT-de verkoop van de materiaalhuur, productielijnontwerp, de volledige lijnconfiguratie (met zes merken van productielijnen:

YAMAHA, HANHUA, FUJI, JUKI, Panasonic, ASM)

Directe levering van vervangstukken (2600W-voorraaddelen, snelle reactie), technische opleiding, materiaalinstallatie en onderhoud, enz.

 

Wij (WEC, Sunway) niet alleen hebben het professionele team van het productiebeheer, professioneel technisch team, globaal one-stop platformvoordeel om aan uw behoeften te antwoorden, maar ook steunen wij online en offline voor visualisatie en uitvoerig begrip van het product, zullen onze begeleiding en uitvoerige steun met u al manier door de gehele het levenscyclus van het materiaal gaan.

Geschiedenis

Winson automatische equipment Limited is op de manier van ononderbroken hervorming en innovatie geweest.
24 jaar, hebben wij ons bij de automatische productie geconcentreerd. Onze klanten zijn in de communicatie, medische, automobiel en van de consument elektronische industrie. Nu is WEC een het materiaalleverancier van de industrie standaardsmt geworden.

 

 

1996

Hongkong Winson Electronic Manufacturing Equipment. , Opgericht Ltd

 

2000

De Productiemateriaal van Shenzhenwinson electronic., opgericht Ltd

 

2006

Beweging aan Songgang Shenzhen en opgerichte Shenzhen Winson Electronic Manufacturing

Materiaalco., Ltd

 

2013

Beweging aan Zhenlong Huizhou en opgericht Winson Automation Equipment Manufacturing Co. , Ltd

 

2020 en nu

Beweging aan Huicheng Huizhou en opgericht Winson Automation Equipment Manufacturing Co. , Ltd

Dienst

Motherboard Reparatie

 

Hoofdpepair-machinepcb.

 

China Winson Automation Equipment (Huizhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Winson Automation Equipment (Huizhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

Hoop inventarisproducten in voorraad

 

China Winson Automation Equipment (Huizhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Winson Automation Equipment (Huizhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Ons Team

We hebben een professioneel R & D-team om klanten verschillende oplossingen te bieden en een uitstekend after-sales serviceteam om het vertrouwen van klanten te winnen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

shelly@wecsmt.com
+13316012003
13680706437
shellyhoo2019
86 13316012003